PROZIRNI APARATIĆ ZA ZUBE

BANER BR 5

Više nije potrebno tako često koristiti konvencionalne ortodontske naprave, a ipak možete imati prekrasan osmijeh i atraktivne zube. Sama ideja nošenja aparatića razvija uznemirujući osjećaj kod mnogih ljudi. Predviđaju bolan tretman, iritacije u ustima, neugodnosti i poteškoće pri održavanju oralne higijene.

Naravno, svaki čovjek želi imati prekrasan osmijeh bez borbe sa gore navedenim poteškoćama.

MyClearBrace omogućuje vam da izbjegnete sve neugodnosti.

Karakteristike MyClearBrace aparatića:

- potpuno nevidljivi aparatić

- izrađen je od posebno izdržljive i prozirne plastike

- za razliku od konvencionalnih naprava, ne sadrži metal

- koristi 3D tehnologiju i računalno modeliranje kako biste dobili uvid u budući rezultat

Invisalign3Prednosti MyClearBrace aparatića:

- prilikom nošenja vizualno su nevidljivi

- ugodan je i praktičan

- izrađen je od mekane, izdržljive plastike, tako da se pomicanje zubi događa uporabom mnogo lakših sila, za razliku od uobičajenih fiksnih aparatića

- jednostavno se vadi prilikom jela ili pranja zubi

- kad god ustreba, jednostavno ga je skinuti i spremiti u njegovu kutijicu

invisalign

Kako funkcionira?

MyClearBrace aparatić izrađen je pomoću računalnog modeliranja, koristeći posebnu tehnologiju 3D ispisa kako bi se precizno izradila serija prozirnih plastičnih udlaga koje prijanjaju uz vaše zube i u potpunosti zamjenjuju konvencionalne metalne bravice.

Svaka slijedeća udlaga napravljena je postupnim prilagođavanjem u odnosu na prethodnu. Ove promjene pomiču zube u pravom smjeru i na pravo mjesto.

Potrebno je da pacijent nosi aparatić 20 – 22 sata dnevno, i uklanja ga samo prilikom jela i pranja zubi. Budući da su prilagodbe vrlo male, tretmani su obično bezbolni.

MyClearBrace aparatić u potpunosti prijanja uz zubni luk. Također je vrlo važno napomenuti i njegovu estetsku prednost, jer ga plastika od koje je izrađen čini potpuno nevidljivim.

invisalign braces

Prednosti MyClearBrace aparatića:

- estetski prihvatljiv

- ugodan

- liječenje dovodi do izvrsnog rezultata

Liječenje obično traje 3-9 mjeseci (može se jako razlikovati od pacijenta do pacijenta), ovisno o početnom stanju zubi i željenim rezultatima. Vrlo je važno da pacijenti nose aparatić 20 – 22 sata dnevno.

Proces liječenja

Prvi je korak zakazati pregled kod specijalista ortodoncije, koji će vam reći je li moguće primjeniti MyClearBrace aparatić u vašem slučaju.

Ukoliko je odgovor potvrdan, ortodont će vas upoznati sa detaljima procesa liječenja, načinom korištenja MyClearBrace aparatića, učestalosti kontrola, kao i drugim važnim informacijama.

nevidljiviaparati

Sljedeći je korak dijagnostika na temelju rendgenske snimke, fotografija i otisaka zubnog luka. Precizan otisak potreban je laboratoriju za izradu modela zubnih lukova. Izrađen model se prenosi u računalo pomoću 3D skeniranja. Vaš savršen osmijeh bit će dizajniran u laboratoriju pomoću posebnog softvera, a sve pod nadzorom specijalista ortodoncije.

Na temelju gore navedenih podataka, a u svrhu postupnog pomicanja zubi na željeno mjesto, u laboratoriju započinje izrada serije vašeg jedinstvenog i nevidljivog aparatića uz pomoć tehnologije 3D ispisa.

Za vrijeme trajanja terapije, specijalist ortodoncije redovito će provjeravati kretanje zubi. Prateći propisani tijek liječenja, svaka udlaga mora biti zamijenjena novom nakon 1-2 tjedna nošenja, sve dok se ne ostvari željeno pomicanje zuba.

logo

 

CENTAR ORTODONCIJE JURIŠIĆ

2017 SVA PRAVA PRIDRŽANA

 designer17